...

36. OTDK Humán Tudományi Szekció
Károli Gáspár Református Egyetem
Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

...

Szállás, étkezésSzállással kapcsolatos információk:

Azoknak a hallgatóknak és kísérőiknek, akik az online regisztráció során jelezték szállásigényüket, a szekció térítésmentesen biztosítja a szállást és a szállodában a reggelit.
A szállást a Danubius Hotel Hungaria City Centerben (1074 Budapest, Rákóczi út 90. – Keleti Pályaudvar mellett) biztosítjuk. A szálloda megközelítése:
 • Keleti Pályaudvarról 5 perc sétával elérhető a Hotel.
 • Nyugati Pályaudvarról: M3-as metróval a Deák tér megállóig, onnan M2-es metróval a Keleti Pályaudvar megállóig, vagy átszállás nélkül 73-os trolival.
 • Déli Pályaudvarról: M2-es metróval a Keleti Pályaudvar megállóig.
 • Felhívjuk a vidékről és határon túlról érkező hallgatók figyelmét, hogy a budapesti tömegközlekedési eszközökön csak érvényes menetjeggyel utazhatnak. Jegyeket a pályaudvarokon, az újságos standoknál, a nagyobb metrómegállókban és az állomásokon kihelyezett automatákból lehet venni. Egy menetjegy ára 350 Ft (10-es jegytömb vásárlása kedvezményes 10 db 3 000 Ft).

  Hallgatóink részére háromágyas szobákat, kísérőik részére kétágyas szobákat foglaltunk.
  A hallgatók előzetes beosztás alapján foglalhatják el a számukra kijelölt szobát, kérjük ezt figyelembe venni.

  A szállást az érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, a távozás napján pedig 10.00 óráig el kell hagyni. A szálló csomagszobát biztosít az elutazásig, illetve ekkor is el lehet helyezni a csomagokat a Kar ruhatárában.
  A szállodai érkezéskor kérjük azonosító okmányaikat (személyi igazolvány vagy útlevél) készítsék elő, azokra szükség lesz a szállodába történő bejelentkezéskor. Az érkezéskor keressék a KRE BTK hallgatóit, akik mindenben segítenek.

  Étkezéssel kapcsolatos információk:
  Azoknak a hallgatóknak és kísérőiknek, akik az online regisztráció során jelezték étkezési igényüket, a szekció térítésmentesen biztosítja az ellátást a Kar Reviczky utca 6. szám alatti épületének alagsorában található P05-ös helyiségben.

  A nagy létszámra való tekintettel a résztvevőket minden nap két turnusra osztottuk, az ebédjegyek az adott napra, adott turnusra vonatkoznak, I. turnus 11.30-12.45 között, a II. turnus 12.45-14.00 között lesz. Mindkét turnusnak 1 óra 15 perc áll rendelkezésre az étkezéshez. Az első turnus résztvevőit kérjük, hogy az ebéd befejeztével ne a P05-ös teremben várják meg a délutáni programok kezdetét, hanem adják át helyüket a második turnus résztvevőinek.
  Az adott étkezés előtt kérjük, ellenőrizzék, hogy a jegy arra a napra és arra a turnusra szól-e. Az étkezések során a zsűritagok elsőbbséget élveznek, így kérjük Önöket, hogy a zsűritagokat engedjék előre.

  A Kar épületében működő büfé a rendezvény teljes ideje alatt kedvező árakkal áll a résztvevők rendelkezésére. A büfé az R6-os épület I. emeletén található.